Man krijgt problemen op internet na busreis met zwangere vrouw


Hoewel het algemeen bekend is dat zwangerschap een vrouw behoorlijk wat pijn kan doen voelen, vindt niet iedereen dat zwangere vrouwen de vrijheid moeten krijgen om te gaan zitten wanneer ze willen, simpelweg omdat ze een kind dragen.

Foto 1/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Sommige mensen vinden dat zwangere vrouwen moeten kunnen opstaan ​​wanneer ze maar willen, ook al dragen ze een kind.

Lees dit verhaal zeker tot het einde om erachter te komen wat er gebeurde met deze man.

Foto 2/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Na het zien van een zwangere vrouw tijdens het gebruik van het openbaar vervoer, nam een ​​man de keuze om zijn vraag op de website Reddit te plaatsen.

Hij verklaarde dat hij al zijn werkdagen van 10 uur op de been was, en hij zei:

Foto 3/20 – (lees verhaal hieronder verder)

“Ik geniet echt van de tijd die ik zittend op de busreis naar huis doorbreng, wetende dat ik nog eens 15-20 minuten moet lopen om vanaf de bushalte naar mijn huis.”

Deze verklaring suggereert dat ik voor een langere periode op de been zal blijven.

Foto 4/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Hij verklaarde ook dat er als gevolg van de pandemie momenteel niet te veel zitplaatsen beschikbaar zijn in voertuigen voor openbaar vervoer.

Foto 5/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Deze verklaring suggereert:
Toen een dame die zeven maanden zwanger was op weg naar huis van haar werk in de bus stapte, wierp ze een snelle blik in het voertuig en zag dat geen van de stoelen vrij was, ondanks het feit dat ze niet de enige passagier in de bus was op het tijd.

Foto 6/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Ze liep naar de passagier die in de positie stond die het dichtst in de buurt kwam van waar ze stond en ‘begon me smekend aan te kijken’.

Als reactie probeerde hij “te doen alsof ik haar niet kon zien” omdat hij degene was die in de positie stond die het dichtst bij haar stond.

Foto 7/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Daarna begon ze een gesprek met hem en, midden in hun gesprek, verzocht ze hem van plaats in de bus te wisselen.

Hij was het er niet mee eens.

Foto 8/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Toen het tijd werd om te beslissen wie er voorin de bus mocht gaan zitten, was er een compleet gebrek aan consensus onder hen over wie dat moest doen.

De auteur stelt:

“Ze begon te huilen omdat ze een zwangere alleenstaande moeder is en ik heb haar gezegd dat het me spijt, maar het was haar persoonlijke beslissing, en ze kan niet verwachten dat andere mensen haar levenskeuzes accepteren.”

Foto 9/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Het is niet mijn verantwoordelijkheid dat ze heeft besloten om een ​​kind te krijgen ondanks het feit dat ze geen vervoer voor haar of het kind kan betalen.

Foto 10/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Aangezien we in een staat leven die geen kosten in rekening brengt voor het weghalen van kinderen, is het mij een raadsel waarom dit een zorg van mij zou moeten zijn.

Foto 11/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Het is niet mijn plicht dat ze heeft besloten om een ​​kind te krijgen ondanks het feit dat ze geen vervoer voor haar of het kind kan betalen.

Foto 12/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Uiteindelijk stapte een oudere heer naar voren om zijn busstoel af te staan ​​aan een jongere passagier; dit gebeurde echter pas nadat hij zijn frustratie over de jeugd van tegenwoordig had geuit.

Foto 13/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Toen de buschauffeur plotseling zonder duidelijke reden op de rem trapte terwijl de oudere passagier opstond om de zwangere passagier zijn stoel aan te bieden, belandden zowel hij als de zwangere passagier op de grond.

Foto 14/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Het is niet bekend waarom de buschauffeur zo drastisch ingreep.

Ze begonnen tegen me te schreeuwen en me allerlei denigrerende dingen te noemen, maar ik keerde me de rug toe en deed alsof het niet gebeurde, zodat ik er niet woedend over zou worden.

Foto 15/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Ik deed dit zodat ik niet het gevoel zou hebben dat ik enige reden had om er boos over te zijn.

Toen hij terugging naar zijn huis, informeerde hij zijn zus over wat er was gebeurd, en zij vertelde op haar beurt hun ouders over wat er was gebeurd.

Foto 16/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Ondanks dat het overduidelijk is dat ze vinden dat hij zijn plaats voor de zwangere vrouw had moeten opgeven om consideratie te tonen, blijft hij volhouden dat hij gelijk had.

Als gevolg van de afgelopen pandemie is iedereen moe, ook ikzelf.

Ik zie gewoon niet in waarom we de mentaliteit moeten blijven promoten dat reproduceren op de een of andere manier recht geeft op andermans stoelen.

Foto 17/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Het is duidelijk dat de meningen verdeeld zijn over de vraag of hij de zwangere vrouw zijn zitplaats had moeten aanbieden, zoals blijkt uit de volgende verklaring van een Reddit-gebruiker:

“Om eerlijk te zijn, hij was zeker niet de enige op de bus, dus ik zie niet in waarom de dame het niet aan iemand anders kon vragen nadat hij had afgewezen.”

Foto 18/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Er waren een aantal mensen die commentaar gaven op Reddit, en het is duidelijk dat de meningen verdeeld zijn over de vraag of hij de zwangere vrouw al dan niet had moeten aanbieden.

‘Had hij van positie moeten veranderen?”

Foto 19/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Misschien; uiteindelijk is het echter een beslissing die moet worden genomen op basis van je eigen fundamentele overtuigingen.

Er moet niet zomaar van worden uitgegaan dat het zal gebeuren.

Sorry, maar alleen omdat ze zwanger is geraakt, wil nog niet zeggen dat de wereld aan haar moet toegeven.

Omdat zwangerschap niet alleen invloed heeft op hoe moe je bent en hoe moe je voeten voelen, maar ook op je balans en ervoor zorgt dat je meer kans hebt om te vallen, zoals ze deed toen de buschauffeur op de rem trapte, geloven veel andere gebruikers van Reddit dat hij zijn stoel moest opgeven voor de zwangere vrouw.

Foto 20/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Een Reddit-gebruiker wees erop dat:

Een lid van de website Reddit maakte een opmerking die relevant was voor dit onderwerp. De persoon vroeg:

“Begreep je dat extreem zwanger zijn je evenwicht echt belemmert, laat staan ​​uitgeput worden?”

Je hebt haar niet gevraagd om zwanger te worden, maar als lichamelijk gezond persoon en in uitstekende algemene gezondheid, kun je ervoor kiezen om beleefd tegen haar te zijn, ongeacht de omstandigheden, zelfs als je haar niet hebt gevraagd zwanger te worden.

Denk je dat de Reddit-gebruiker in kwestie zijn stoel in de bus aan de zwangere vrouw had moeten aanbieden, en heb je ooit de stoel waarin je zat aangeboden aan iemand anders die zwanger was en die meer nodig had dan jij?

Recent Posts