‘’Wil je met me trouwen?’’ Man gaat weer op één knie na 63 jaar huwelijk

In het knusse stadje Youngstown, Ohio, wordt een ouderwets liefdesverhaal opnieuw tot leven gebracht. Kun je het je voorstellen? Na 63 jaar samen, vond de 82-jarige Karl Von Schwarz het tijd om zijn vrouw Donna opnieuw dé vraag te stellen. Dit bijzondere gebaar is de hele wereld overgegaan, allemaal dankzij hun kleindochter Christina, een lieverd uit Heath, Texas.


Herinneringen aan jonge liefde

Christina praat met zoveel warmte en bewondering over haar grootouders. Ze vertelde over hoe de twee tortelduifjes elkaar vonden op de middelbare school en in 1956 besloten samen een leven op te bouwen. Ze zijn altijd in hun geboorteplaats Youngstown gebleven, wat veel zegt over hun toewijding aan elkaar en de plek die ze thuis noemen.


Een belofte vanuit het hart

Het leven heeft zijn uitdagingen, en Donna heeft er recentelijk een paar gehad. Na een aantal beroertes en zelfs een openhartoperatie, zit ze nu in een rolstoel. Maar liefde overwint alles, en dat blijkt maar weer. Karl deed zijn vrouw een belofte: als ze herstelde van de operatie, zou hij haar een nieuwe verlovingsring geven. En die belofte? Die heeft hij gehouden.


Een voorstel dat harten doet smelten

Gesteund door hun familie, wilden ze deze nieuwe fase in hun leven op een speciale manier markeren. In een warenhuis, met de fonkelende ringen voor het uitkiezen, ging Karl opnieuw op één knie voor zijn Donna. Dit ontroerende moment werd vastgelegd door Christina en op Twitter gedeeld. En raad eens? In no-time had het bericht duizenden likes en hartverwarmende reacties verzameld.


Liefde zoals we die niet vaak meer zien

Aan de telefoon, met die kenmerkende warmte in zijn stem, deelde Karl hoe bijzonder dit moment voor hem was. Hij zei: “We zijn al zo lang samen, we zijn echt twee handen op één buik.” Donna voegde eraan toe met een sprankelende lach: “Dit voelt zo bijzonder. Het is gewoonweg prachtig.”


In een wereld waarin sprookjes zeldzaam lijken, laten Karl en Donna Von Schwarz ons zien dat échte liefde bestaat. En hun verhaal? Dat is het levende bewijs dat ware liefde alleen maar sterker wordt met de jaren.

Authentieke bronnen: wfaa.com

Scroll to Top