Vrouw van danseres mist vlucht alleen om geïmproviseerde act uit te voeren en scoort hiermee 7,4 miljoen kijkers


De Russische dans illusionist Pasha werd in de steek gelaten tijdens de aflevering van “America’s Got Talent” van dinsdag.

De entertainer zou worden vergezeld door zijn vrouw, Aliona, voor de auditie, maar ze miste haar vlucht.

De jury verwachtte een grote flop van een optreden. Immers, hoe kan een dansduo concurreren zonder de andere helft.

Howie Mandel noemde het hele gebeuren “the ultimate show must go on,” voordat Pasha uiteindelijk de juryleden versteld deed staan met zijn creatieve optreden.

Hij verliet kort het podium, voordat een paar robotachtige poppen naar buiten werden gereden om een nogal griezelige dansroutine uit te voeren.

Pasha schokte de kijkers door aan het eind de vrouwelijke pop om te draaien en zichzelf te onthullen.

Sommige danspassen zijn fysiek onmogelijk om uit te voeren, en toch lukt het ze op de een of andere manier. Het gebeurt niet elke dag dat de wetten van de fysica voor onze ogen worden gebroken. 

“Ik vond het geweldig. Dat was zo verrassend. Ik heb nog nooit zoiets gezien,” zei Sofia Vergara. Simon Cowell voegde eraan toe: “Uh, je hebt ons, nietwaar?

Ja, we dachten allemaal dat dit verschrikkelijk zou zijn, en eigenlijk, was het geweldig. Het was een geweldige verrassing, ik vond dat geweldig.” 

“Als kinderen dit kijken, ga je er een hoop van bang maken. Ik begin met een ja,” zei Mandel en voegde eraan toe: “We houden ervan verrast te worden, en dat is wat je net deed. Daarom kreeg je vier ja’s.”

Pasha verdiende een ja van elk jurylid om verder te kunnen in America’s Got Talent, dus hopelijk mist zijn vrouw Aliona geen vlucht op weg naar het volgende optreden.

Immers, als Pasha als één persoon al een dansduo kan neerzetten, wat zal hij dan kunnen bereiken als hij zijn partner bij zich heeft?

Bekijk de videobeelden hieronder:

Deel de bovenstaande beelden na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Recent Posts