Dochter en vader liggen op de grond – Moeder komt met huwelijksadvies

Als je jong en verliefd bent, of als je vrijgezel bent en zou willen dat je verliefd was, is het misschien gemakkelijk om de dingen te overlopen die er echt toe doen als het gaat om het kiezen van de persoon met wie je gaat trouwen.

Dit geldt vooral als u zich in de beginfase van uw relatie bevindt.

Dit is vooral belangrijk om in gedachten te houden terwijl u zich nog in de verkeringsfase van uw relatie bevindt.

Het is essentieel dat jullie elkaar aantrekkelijk vinden en dat je het leuk vindt om samen tijd door te brengen, maar er zijn ook andere dingen waar je rekening mee moet houden, dingen waar de overgrote meerderheid van de mensen niet veel over nadenkt voor hun trouwdag.

Foto 1/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Het is bijvoorbeeld essentieel dat jullie elkaar aantrekkelijk vinden en dat jullie het leuk vinden om samen tijd door te brengen.

Foto 2/20 – (lees verhaal hieronder verder)

”Als jullie samen besluiten om kinderen te krijgen, hoe verwacht je dan de opvoedingsstijl van je partner?”

Foto 3/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Wat zie je je toekomstige partner doen met de verantwoordelijkheden die gepaard gaan met het zijn van een echtgenote of echtgenoot?”

Foto 4/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Dit gesprek vindt niet plaats tijdens de huwelijksreis, maar vele jaren daarna, wanneer dingen niet altijd zo eenvoudig zijn als in het verleden.

Foto 5/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Kari is een dame die de beslissing heeft genomen om te praten over de kwaliteiten die volgens haar essentieel zijn om te zoeken in een levenspartner, en ze heeft dit gedaan omdat ze haar perspectief wil delen.

Foto 6/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Kari is niet alleen een moeder, maar ook een echtgenote voor haar man.

Ze waren 15 jaar getrouwd toen haar ze zwanger was van hun vierde kind.

Foto 7/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Ze schreef onlangs op Facebook dat ze “3 kinderen en een baby in de hemel” hadden.

Foto 8/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Op een dag werd haar dochter, die toen 13 jaar oud was, zo ziek dat ze niets binnen kon houden, zelfs geen water.

Ze kon niets in haar maag houden.

Foto 9/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Toen ze omkeek, zag ze dat haar man vlak bij hun dochter op de grond in slaap viel.

Foto 10/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Op precies hetzelfde moment had ze een openbaring, namelijk dat het soort man waarmee je zou moeten trouwen iemand is die vergelijkbaar is met je huidige echtgenoot.

Foto 11/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Boyer publiceerde een foto op haar blog waarop haar man en dochter samen op de grond lagen te slapen.

Foto 12/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Daarna vervolgde ze met een lang artikel waarin ze besprak wat er op dat moment door haar hoofd ging en hoe dit verband hield met de gebeurtenissen die in de snapshot werden weergegeven.

Foto 13/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Dit gebeurde nadat de foto was tentoongesteld.

De term “jonge dames” was het publiek dat Boyer in haar artikel wilde aanspreken, en het doel van de tekst was een discussie te hebben over de kenmerken die aanwezig zouden moeten zijn in het soort man waarvan jonge vrouwen zouden moeten dromen als ze zouden trouwen.

Foto 14/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Ze schreef:

“Jonge dames, wanneer het ‘seizoen van het leven’ komt en je begint te bidden voor een echtgenoot om je leven mee door te brengen… bid voor het soort man dat naast je toekomstige 13-jarige zal liggen, op de badkamervloer voor haar bidden omdat ze geen druppel water binnen kan houden.”

Foto 15/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Ze legde verder uit dat haar man niet alleen op de grond lag te bidden voor hun dochter, maar dat hij haar ook naar de auto droeg, haar naar het ziekenhuis bracht en de nacht in het ziekenhuis doorbracht met
desalniettemin is Boyer niet de enige persoon die van mening is dat het noodzakelijk is dat een man de ouderschapsverplichtingen deelt met zijn vrouw in het belang van hun kinderen.

Foto 16/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Daarnaast is zij van mening dat het essentieel is dat een partner zijn of haar taken goed kan prioriteren.

Zij meent dat dit het geval is, omdat het essentieel is voor een succesvolle samenwerking.

Foto 17/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Ze vervolgde met te zeggen:

“Bid voor een man die op zondagmorgen om 6.30 uur opstaat, zijn gezin bij elkaar brengt en hen naar het Huis van God leidt.”

Haar gedachtegang was dat als hij in het weekend om 4.30 uur ‘s ochtends kon opstaan ​​om te gaan jagen, hij meer dan in staat was om in het weekend om 6.30 uur op te staan ​​om zijn gezin naar ‘de redding’ te leiden.

Foto 18/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Vervolgens benadrukte Boyer hoe belangrijk het is om geen compromissen te sluiten en er zeker van te zijn dat de persoon met wie je trouwt de partner is die God voorbestemd heeft om de rest van je leven mee door te brengen voordat hij of zij je leven binnenkomt.

Boyer’s opmerkingen trokken veel aandacht van het publiek.

Foto 19/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Ze verklaarde in een van haar stukken:

“Het maakt niet uit hoe lang je op een man wacht, niets is erger dan genoegen te nemen met het verkeerde huwelijk en jaren van je leven te verspillen door buiten Gods plan te leven.”

Deze verklaring werd gedaan met verwijzing naar het feit dat het mogelijk is dat een huwelijk slecht is, zelfs als het paar al lang samen is.

Foto 20/20 – (lees verhaal hieronder verder)

Worden de ideeën van Boyer, die zich richten op de kwaliteiten die een buitengewone echtgenoot onderscheiden van een goede, door jou gedeeld?

Heb je ooit gebeden voor de persoon met wie je van plan bent de rest van je leven door te brengen, zelfs voordat je met die persoon begon te daten?

Steek je hand op als je een toegewijde relatie hebt die tot een huwelijk kan leiden en deel dit inspirerende artikel zeker even met je vrienden en familie.

Scroll to Top