Schoolbuschauffeur vindt foto van hand vasthouden van jongetje niet een probleem totdat de politie het ziet


De overgang naar een nieuwe levensfase, zoals naar school gaan, kan voor veel kinderen moeilijk zijn. ((lees dit verhaal zeker tot het einde, ook een video onderaan bijgevoegd))

© Beeldautoriteit / YouTube / CBS 17

Dit is te wijten aan het feit dat het concept dat ze van hun ouders zouden worden gescheiden, wat een angstaanjagend vooruitzicht is voor elk klein kind, impliceert dat ze van hun ouders zullen worden weggenomen.

Dit komt doordat kinderen een aanzienlijk percentage van hun tijd op school doorbrengen zonder hun ouders. De reden hiervoor is dat jongeren naar school gaan.

© Beeldautoriteit / YouTube / CBS 17

Lief Toen Axel bedacht dat zijn eerste schooldag nog maar een paar dagen verwijderd was, kon hij zijn opwinding niet bedwingen.

Amy, zijn moeder, nam een ​​foto van hem toen hij op de schoolbus wachtte, en de foto laat zien dat hij op dat moment grijnsde en plezier had.

© Beeldautoriteit / YouTube / CBS 17

Maar vlak voordat het tijd was voor hem om aan boord van het vliegtuig te gaan, onderging hij een dramatische verandering in temperament en het leek alsof hij op het punt stond te huilen.

Het werd Axel meteen duidelijk dat hij niet zo machtig was als hij had gedacht dat hij zou zijn op het moment dat hij gedwongen werd uit elkaar te gaan met zijn moeder.

Axel had gehoopt dat hij de kracht van zijn moeder zou kunnen gebruiken om hem te ‘beschermen.’

© Beeldautoriteit / YouTube / CBS 17

Isabel, de buschauffeur van Axel, zag dat zijn gelaat op een bepaald punt van de reis veranderde van een vrolijke blik in een desolate uitdrukking.

Ze wilde hem geruststellen dat naar school gaan met een groot aantal kinderen van dezelfde leeftijd en met een groot aantal kinderen van dezelfde leeftijd in de bus gaan, niet voor alle betrokkenen traumatische ervaringen hoeven te zijn.

© Beeldautoriteit / YouTube / CBS 17

Isabel reikte helemaal naar de andere kant en greep Axels hand toen hij achter haar zat. Amy slaagde erin deze persoonlijke en emotioneel intense uitwisseling tussen hen beiden op video vast te leggen.

Isabel liet zien dat ze tot veel meer in staat is dan alleen een auto besturen door de behoeften van de kinderen boven haar eigen wensen te stellen.

Deze actie plaatste het welzijn van de kinderen boven de eigen behoeften van Isabel.

© Beeldautoriteit / YouTube / CBS 17

Ze gaf Axel de verzekering dat hij op haar kon rekenen, wat er ook gebeurde in de bus, en dat ze er voor hem zou zijn, ook als zijn moeder hem op dat moment niet de steun kon geven die hij nodig had.

Als direct gevolg van de activiteiten waaraan het verlegen jonge jongetje deelnam, ontwikkelde ze een groter gevoel van zelfvertrouwen en ontwikkelde ze ook een meer optimistische kijk op de toekomst als direct gevolg van deze activiteiten.

© Beeldautoriteit / YouTube / CBS 17

Amy besloot dat de foto die ze had gemaakt van haar kleine kind dat poseerde met de buschauffeur van de school veel te schattig was om voor zichzelf te houden, dus uploadde ze het naar Facebook.

Ze werd meegesleept door het enthousiasme dat werd getoond, ondanks het feit dat ze verwachtte veel respect te krijgen voor haar inspanningen.

De mate van ijver die werd getoond verbaasde haar en ze merkte dat ze verrast was.

© Beeldautoriteit / YouTube / CBS 17

Ruim 2.400 mensen voelden zich genoodzaakt om hun mening te geven naar aanleiding van de foto toen deze door de regionale politie voor het grote publiek werd vrijgegeven.

Een grote en gelukkige verrassing was het feit dat Isabel schrok van hoe hoog het werkelijk was.

© Beeldautoriteit / YouTube / CBS 17

Dit bleek een heel aangename en onverwachte ontdekking te zijn.

Als ik heel eerlijk tegen je ben, heb ik er destijds niet echt veel aandacht aan besteed, en ik vond het ook niet zo relevant.

Ik heb geen idee waarom ik op die manier dacht. “Ja, ik geloof dat het iets is dat ik zou doen”, zei ze in antwoord op de vraag die haar werd gesteld.

© Beeldautoriteit / YouTube / CBS 17

Isabel: “Ja, ik geloof dat het iets is dat ik zou doen.”

Aan de andere kant kan de betekenis van wat het zegt onder geen enkele omstandigheid worden weerlegd.

Axel werd ‘s ochtends wakker nadat hij de vorige nacht met Isabel had doorgebracht met veel minder angst in vergelijking met hoe hij zich de avond ervoor had gevoeld.

Het was onmogelijk voor hem om zijn opwinding te onderdrukken toen hij ontdekte dat hij de kans zou krijgen om deel te nemen aan iets dat nog nooit eerder was gedaan, en zijn uitdrukking bracht zijn emoties perfect over.

© Beeldautoriteit / YouTube / CBS 17

Door de invloed van Isabel beschouwt Axel het naar school gaan nu als een positieve ervaring, en hij kijkt er reikhalzend naar uit om dit dagelijks te doen.

Deze verandering in de houding van Axel is een direct gevolg van het handelen van Isabel.

© Beeldautoriteit / YouTube / CBS 17

Het is mogelijk dat het bekijken van de video die hieronder is ingesloten je alle kennis geeft die je nodig hebt;

Als je vond dat dit artikel nuttig was, overweeg dan om het door te sturen naar je dierbaren en goede vrienden.

Recent Posts