Agent vertelt vrouw kofferbak te openen omdat remlicht uit is, realiseert zich niet dat ze hem opneemt


Aan de kant worden gezet door de politie is geen prettige ervaring. ((lees dit verhaal zeker tot het einde))

Of je nu wel of niet iets fout hebt gedaan; de ervaring is echter in de overgrote meerderheid van de gevallen op zijn minst een beetje zenuwslopend, en je kunt jezelf afvragen:

“Heb ik helemaal niets verkeerd gedaan?

Er viel Chy-Niece iets vreselijks op toen ze op weg was naar haar sollicitatiegesprek, en het gaf haar een vreselijk gevoel.

© Nicole Thacker / Facebook / Beeldopname

Toen de vreselijke tragedie die Chy-Niece overkwam zich voordeed, was ze op weg naar het sollicitatiegesprek dat ze had gepland.

Toen ze de blauwe zwaailichten uit de politieauto zag komen, duurde het niet lang voordat ze erachter kwam dat de politie wilde dat ze stopte en wachtte tot ze arriveerden.

In de uren voorafgaand aan haar interview was het feit dat ze zo’n hoge mate van angst ervoer geen goed teken…

Gezien het feit dat ze niet met een extreem hoge snelheid reed en dat ze haar richtingaanwijzers op de juiste manier had gebruikt, is het moeilijk te raden wat er mis is gegaan.

© VIEMAG – Ter Illustratie & Inspiratie Verhaal

Ze trok haar raam naar beneden nadat ze haar rijbewijs en registratie had behaald, en de gebeurtenissen die volgden verspreiden zich als een vuur over een bos, om de beste redenen, over het hele internet.

Agent Jenkins deelde haar mee dat een van haar remlichten het niet deed en dat dit onaangenaam voor haar was; daarom had ze eigenlijk geen boete en reparatiekosten nodig!

Aan de andere kant vertoont de officier op geen enkele manier enig teken van hardheid.

© Nicole Thacker / Facebook / Beeldopname

De agent deed iets onverwachts, wat ze helemaal niet kon geloven, en dat was dat hij haar een waarschuwing gaf in plaats van een boete op te schrijven voor haar overtreding.

Op haar Facebook-profiel plaatste ze het volgende over de gebeurtenissen die hadden plaatsgevonden:

© VIEMAG – Ter Illustratie & Inspiratie Verhaal

Ik werd vanmorgen aangehouden door de politie terwijl ik op weg was naar mijn sollicitatiegrsprek morgenochtend.

Het interview stond gepland voor vanmorgen.

Deze keer hebben de twee remlichten de beslissing genomen om helemaal niet meer als een eenheid samen te werken.

Hij haastte zich om bij de auto te komen, en toen hij me passeerde op weg naar de auto, schreeuwde hij me achterna, “…” terwijl hij langs me reed op weg naar de auto.

Ik was op dat moment mijn bagage aan het pakken.

© Nicole Thacker / Facebook / Beeldopname

Ik hou je aan om u te laten weten dat de remlichten van uw auto niet correct lijken te werken, en ik informeer u hierover, want het kan gevaarlijk zijn voor uzelf en anderen.

“Daarom is het niet meer dan normaal dat ik in een vreselijke bui ben, vooral gezien het feit dat ik ze net een maand geleden heb vervangen,” zei ze.”

“Het is niet meer dan redelijk dat ik in een slechte bui ben.” Daarna vertelde ik hem dat Firestone me $600 wilde vragen, alleen om de bedrading van het voertuig te testen, en hij leek te begrijpen wat ik hem vertelde.

© Nicole Thacker / Facebook / Beeldopname

“Hij keek me aan (alsof hij zich ervan bewust was dat dit absurd was), en hij verzocht me om de kofferbak te openen,” beweerde ze.

Hij bekeek de lichten in de kofferbak en probeerde ze aan te doen door erop te tikken, maar ze waren inactief en konden niet worden geactiveerd.

Daarna verzocht hij me uit de auto te stappen en het andere relais te controleren, en toen instrueerde hij me om de motorkap van het voertuig te openen en in de relaiskast te kijken.

Eindelijk gaf hij me de opdracht om de relaiskast te onderzoeken.

‘Hij had me heel gemakkelijk een bekeuring kunnen geven, maar agent Jenkins stapte uit zijn baan als officier en ging in die van monteur om te verzekeren dat ik veilig was’, zei ze.

“Hij zorgde ervoor dat alles werd gerepareerd.” “Hij controleerde nog een keer of ik op de goede plek stond.”

© Nicole Thacker / Facebook / Beeldopname

Het is een geschenk om echt een aangenaam verhaal te hebben om over te schrijven, vooral een verhaal met een gelukkig einde, in het licht van alle verschrikkelijke dingen die momenteel in de wereld gebeuren.

Het heeft een aanzienlijke invloed op hoe iemand zijn leven leidt als hij een stap verder gaat en wat medeleven toont.

Chy-day Niece’s zou niet succesvol zijn geweest als officier Jenkins niet de tijd had genomen om haar op een substantiële manier te helpen; als gevolg daarvan zijn we hem enorm en oprecht dankbaar voor het redden van haar en het redden van de dag!

© Nicole Thacker / Facebook / Beeldopname

Chy-day nichtje – Ze plaatste het artikel op Facebook en bijna onmiddellijk daarna kreeg het 420 duizend likes en bijna evenveel mensen deelden het.

Maak er een prioriteit van om dit boeiende en opbeurende verhaal te delen met degenen die het dichtst bij je staan in zowel je persoonlijke als je professionele leven op Facebook en Whatsapp.

Hieronder is het originele bericht te vinden op Facebook:

Recent Posts