‘Kinderloos’ stel dat 12 keer per jaar op vakantie gaat, zegt dat ze geen kinderen willen hebben en ellendig willen zijn

Taylor (27) en Justin Vasu (28) genieten volop van het leven samen. Dit verliefde paar uit Californië heeft gekozen voor een leven zonder kinderen, althans voor nu. Al zes jaar zijn deze twee tortelduifjes onafscheidelijk. Ze delen een liefde voor reizen, spontane lunchdates, samen sporten en het koesteren van de zeldzame luxe van uitslapen in het weekend.

De keuze voor vrijheid

“Veel mensen vertellen ons dat het leven verandert wanneer je kinderen krijgt. Dat idee heeft ons altijd een beetje tegengehouden,” bekent Taylor. En hoewel ze soms opmerkingen krijgt over haar ‘tikkende biologische klok’, reageert ze met humor: “Misschien willen ze gewoon dat ik in dezelfde drukke boot zit als zij.”

Begin van een romantisch verhaal

Het romantische verhaal van Taylor en Justin begon tijdens hun studiejaren in 2017. Hun liefde werd bezegeld met een sprookjesachtige bruiloft in Hawaii vorig jaar.

Passie en ambities

De stijlvolle Taylor, werkzaam als interieurontwerper, en Justin, een hardwerkende IT-verkoper, hebben beide een voorliefde voor het goede leven.

“Na die moeilijke jaren met Covid, hebben we beiden echt de waarde van onze vrijheid en onze tijd samen ontdekt. Reizen is onze gezamenlijke passie en we hebben nog zoveel van de wereld te zien,” deelde Taylor.

Het leven zonder kinderen

Kinderen hebben kan een zegen zijn, maar het stel ziet in hun vriendenkring hoe veeleisend het ouderschap kan zijn.

“We zien hoe kinderen het leven van onze vrienden op z’n kop zetten. Je ziet toch ook zelden ouders met een pasgeboren baby naar een exotische bestemming als Tahiti gaan.”

Flexibiliteit en vrijheid

Wat het stel het meest waardeert, is hun flexibiliteit. Ze kunnen op het laatste moment besluiten uit eten te gaan, een weekendje weg te boeken of simpelweg te genieten van elkaars gezelschap.

Reflecties over de toekomst

De altijd nuchtere Justin voegt toe:

“Er komt een tijd dat we misschien aan kinderen denken, maar nu willen we gewoon van elkaar genieten en ons leven samen vieren.”

Ieders eigen pad

Het verhaal van Taylor en Justin is een herinnering dat iedereen zijn eigen pad kiest. Het is duidelijk dat dit koppel volop geniet van hun huidige hoofdstuk samen. En wie weet wat de toekomst voor hen in petto heeft?

Authentieke bronnen: DailyMail

Scroll to Top