Beroemde actrice verlaat wereld op 32-jarige leeftijd


Charlbi Dean, een actrice en model die vooral bekend was van haar rollen in het DC-superheldenboek Black Lightning en de film Triangle of Sadness, verliet maandag de wereld als gevolg van een onverwachte gebeurtenis. ((lees tot het einde))

Charlbi Dean werd vooral bekend door haar rollen in deze twee projecten, die beide genomineerd werden voor de Palme d’Or.

Ze bereikte het grootste deel van haar bekendheid door haar deelname aan beide inspanningen. Het werk dat Dean voor deze twee projecten deed, oogstte haar de grootste lofbetuigingen en erkenning vanwege de breedte en diepte van haar bijdragen.

Ze was op dat moment in haar leven 32 jaar oud.

Het tragische nieuws werd voor het eerst gemeld door het nieuws en we kunnen nu bevestigen dat de Zuid-Afrikaanse actrice plotseling is overleden in een ziekenhuis in New York.

De details van Dean’s gezondheid zijn op dit moment niet bekend; een entertainment magazine (EW) kan echter verifiëren dat de actrice oorspronkelijk uit Zuid-Afrika kwam.

De komische film Spud, die in 2010 werd uitgebracht, markeerde het toneeldebuut van de jonge vrouw die later actrice zou worden.

Dit was haar eerste rol in een productie die werd geassocieerd met de entertainmentindustrie.

Het naderende einde van de apartheid in Zuid-Afrika diende als achtergrond voor de film, waarin muzikant Troye Sivan de rol vertolkte van een eerstejaarsstudent op een prominente privé-internaat.

De film speelt zich af in Zuid-Afrika. De film was in 2017 voor het eerst te zien in de bioscoop. De aankomende actrice had niet alleen een prominente rol in de film, maar werd ook beschouwd als een van de sterren voor haar werk daar.

Andere belangrijke rollen die ze heeft gehad:

Blood in the Water (2016), Don’t Sleep (2017), An Interview with God (2018) en Patrijspoort (2018),

Dean is vooral bekend van haar werk in de film Spud 2 uit 2013 , gevolgd door de films Blood in the Water (2016), Don’t Sleep (2017) en An Interview with God (2018). Patrijspoort (2018) is de meest recente film waarin Dean is verschenen (2018).

Haar meest recente optreden op televisie was in een aflevering van de CBS-comedyserie Elementary, waarin ze een prominente rol speelde.

Deze aflevering was haar meest recente optreden op televisie. Dit was haar meest recente optreden op televisie, voor deze aflevering.

De meest recente rol die de actrice heeft gespeeld was in de satirische film Triangle of Sadness, geregisseerd door Ruben Ostlund en vertelt het verhaal van een groep rijke passagiers die op een luxe cruiseschip varen tot het zinkt, waarna ze komen vast te zitten op een eiland.

De film werd geregisseerd door Ruben Ostlund en vertelt het verhaal van een groep rijke passagiers die op een luxe cruiseschip varen.

Update: in een bericht dat een dag na het verlies van Dean op het Instagram-account van Ostlund werd gepubliceerd, uitte hij zijn verdriet over het verlies van zijn naaste vriend die net was overleden.

De zinnen “Het vroegtijdige verlies van Charlbi is een schok en een trieste ess” en “onverwacht verlies” zijn beide in hoofdletters geschreven in wat hij schreef.

Het is een geweldig voorrecht om met haar kennis te hebben gemaakt en met haar samen te werken aan een project.

Vanwege haar medeleven en empathie, Charlbi de emoties van niet alleen haar collega’s, maar van het hele filmteam kon opvrolijken.

Het vervult me met een verschrikkelijk gevoel van hopeloosheid wanneer ik het vooruitzicht bedenk dat ze op een bepaald moment in de nabije toekomst hier niet meer is.

Rust in vrede Charlbi – Je was een groot actrice en bedankt voor al het moois dat je voor ons hebt achtergelaten.

Recent Posts