4-jarig meisje betreedt podium en staat naast Bruce Springsteen – Luister nu als ze begint te zingen


Muziek heeft het potentieel om verschillende groepen mensen te verenigen en dichter bij elkaar te brengen, ongeacht waar deze individuen vandaan komen of welke idealen ze met elkaar gemeen hebben. ((let op: lees zeker tot het einde voor de video))

© Beeldautoriteit / YouTube / mfernkes

Dit komt omdat muziek het vermogen heeft om mensen op een dieper niveau te verbinden via gedeelde ervaring.

Het is iets dat er altijd is geweest in elke beschaving die er ooit is geweest sinds het begin der tijden.

© Beeldautoriteit / YouTube / mfernkes

Als je iemand bent die van muziek houdt, zou de mogelijkheid om samen met je meest bewonderde muzikant op een evenement zoals een festival of concert op te treden hetzelfde zijn als dat je droom voor je uitkomt.

Deelname aan de muzikale excursies staat open voor iedereen die mee wil doen. Je hoeft niet mee te doen.

© Beeldautoriteit / YouTube / mfernkes

Luisteraars van verschillende leeftijden, geslachten en sociaaleconomische groepen kunnen worden samengebracht door de gemeenschappelijke link van een gedeelde passie voor het soort muziek dat wordt gespeeld als de muziek opwindend en energiek is.

Naar een concert gaan om Bruce Springsteen live te zien optreden, was in de ogen van een jonge vrouw veel meer dan alleen de muzikant een live optreden zien geven.

© Beeldautoriteit / YouTube / mfernkes

Eerder besloot de directie van de band om deze jongere (4 jaar) uit te nodigen om volwaardig lid te worden van het collectief lidmaatschap.

Nevaeh, die toen net vier jaar oud was, werd gespot tijdens het optreden van “Waitin’ On a Sunny Day” door de E Street Band in 2002, dansend en zingend met het publiek mee.

Het nummer is geschreven door Bruce Springsteen. Bruce Springsteen was ook de artiest die het nummer uitvoerde.

© Beeldautoriteit / YouTube / mfernkes

Het is geen onredelijke veronderstelling om te suggereren dat haar ouders fervente volgelingen waren van de Amerikaanse singer-songwriter die in de jaren zeventig voor het eerst bekendheid verwierf.

Toen Bruce het meisje opmerkte terwijl hij aan het optreden was en zich onder de menigte mengde om wat posters op te rapen, benaderde hij haar en begon een discussie met haar aan.

© Beeldautoriteit / YouTube / mfernkes

Toen ze hun optreden gaven, is het heel goed mogelijk dat ze de jongste persoon in de menigte was.

Dat was te zien aan haar uiterlijk.

Nadat hij haar voor het publiek had horen zingen, herkende hij dat ze meedeed aan de voorstelling, en hij nam de keuze om haar uit te nodigen om hem op het podium te vergezellen nadat hij zag dat ze erbij betrokken was.

© Beeldautoriteit / YouTube / mfernkes

Meteen toen hij merkte dat ze aan het zingen was, werd hij zich ervan bewust dat ze aan het zingen was. Dit vond plaats op hetzelfde moment dat ze het concert gaf.

Het leek alsof ze haar hele leven op dezelfde plek had gewoond. Ze zong een versie van het nummer “Waitin’ On a Sunny Day”, waarin ze het refrein drie keer zong.

© Beeldautoriteit / YouTube / mfernkes

Tijdens het optreden leken Bruce en de andere leden van de band het naar hun zin te hebben.

Het precieze ritme waarin ze zong was zo gemakkelijk te volgen dat zelfs de drummer geen enkel probleem had om haar bij te houden.

Het optreden was zo ongelooflijk dat alle aanwezigen en Nevaeh’s ouders overweldigd waren door de trotse prestaties van hun dochter.

© Beeldautoriteit / YouTube / mfernkes

De menigte was stomverbaasd door wat er zojuist was gebeurd.

Na afloop van het korte optreden van Bruce en Nevaeh maakten ze een buiging voor het publiek, en op hun beurt reageerden de mensen in de zaal met een staande ovatie.

Het klappen werd met een enorme ijver en opwinding ontvangen.

© Beeldautoriteit / YouTube / mfernkes

Wanneer Nevaeh concerten bijwoont met artiesten als Bruce Springsteen, bestaat het publiek vaak uit een aanzienlijk aantal jaren oudere mensen dan de leeftijdsgroep waarin Nevaeh zich bevindt.

Deze kleine vrouw zal zeker een uitzonderlijke muzikale smaak ontwikkelen, in tegenstelling tot de overgrote meerderheid van kinderen haar leeftijd die alleen worden blootgesteld aan kindermelodieën.

© Beeldautoriteit / YouTube / mfernkes

Dit komt omdat ze zal worden blootgesteld aan een grotere verscheidenheid aan muziek en muziekstijlen.

Er wordt gezegd dat Bruce Springsteen, nadat hij had gehoord dat Nevaeh, die toen nog maar 4 jaar oud was, een lied had uitgevoerd, de ouders van Nevaeh liet weten dat hun dochter “het jongste lid van de E Street Band ooit” is.

Toen de voorstelling plaatsvond, was Nevaeh een klein kind van slechts 4 jaar oud. Nevaeh was net vier jaar geworden toen dit allemaal in haar leven gebeurde.

© Beeldautoriteit / YouTube / mfernkes

Sommige van de personen die opmerkingen op YouTube schrijven, hebben zelfs jaloezie getoond over de hoeveelheid aandacht die Nevaeh krijgt, ondanks het feit dat de aandacht die Nevaeh krijgt welverdiend is.

Nevaeh kreeg sinds het optreden zelf ook meer aandacht.

Ze maken momenteel een periode door die voor hen ideaal is aangezien het vol zit met veel geluk door het feit dat ze veel liefde en respect krijgt van andere mensen, en deze periode is dus ideaal voor hen.

© Beeldautoriteit / YouTube / mfernkes

Omdat ze de hele avond foto’s en films bleven maken, zal Nevaeh een liefde hebben voor Bruce Springsteen en ze zal het voor de rest van haar leven onthouden.

Dit komt omdat ze destijds waren uitgerust met een camera en het evenement konden filmen.

© Beeldautoriteit / YouTube / mfernkes

Nadat ze de aankoop had voltooid en het meisje aan haar ouders had teruggegeven, zei Springsteen: “Ik ben verbijsterd!” voor vertrek.

Daarna gaf hij de jongedame terug aan haar moeder en vader.

© Beeldautoriteit / YouTube / mfernkes

Je hebt er uitstekend werk mee geleverd en wat je deed was heel eervol en aardig om voor anderen te doen. Heel erg bedankt.

Bekijk hieronder het magische moment van het meisje en Bruce Springsteen:

Als je vond dat dit artikel nuttig was, overweeg dan om het door te sturen naar je dierbaren en goede vrienden.

Recent Posts