Cheerleaders boos als vader haar niet kan vergezellen bij haar optreden, dan verschijnt een tiener


Het vriendelijke gebaar van een middelbare scholier naar een jonge cheerleader werd zaterdag verwelkomd met een applaus, nadat hij bereid was haar vader te vervangen die niet bij haar optreden aanwezig kon zijn.

De 9-jarige Addie Rodriguez, was die ochtend aan het cheerleaden voor haar team, wat toevallig ook “Ouder-kind dag” was. Addie’s vader Abel Rodriguez, een piloot bij de luchtmacht, was op dat moment voor training weg en moest de wedstrijd missen.

“De moeders juichten met hun dochters en ik was daar, dus ik glimlachte met haar en nam een foto en omhelsde haar,” vertelde Alexis Perry, Addie’s moeder, uit San Antonio, een plaats in de Amerikaanse staat Texas, aan een nationale nieuwszender.

“Toen ik de vaders in de rij zag staan zei ik, ‘Oh mijn god. Wat moet ik doen? De meisjes reciteerden de cheer en de vaders volgden met een truc en de meisjes werden dan op de schouders van hun vaders opgepikt. Maar Addie had niemand.

Mijn arme baby. Het was het ergste. Dat was toen die jonge man over het hek sprong. Het was zo lief.”

De 18-jarige Matthew Garcia was in de buurt en keek naar zijn jongere broer van 13, Roland, die een voetbalwedstrijd aan het spelen was op zijn middelbare school.

Hij zag dat Addie op de tribune zat te huilen en ging naar haar toe. “Ik rende de tribune af en sprong neer bij het hek,” vertelde Garcia aan een nieuwszender. “Ik vroeg: ‘Vind je het erg als ik je oppak?’ Ze zei: ‘Ja.’ Ik draaide me om en zag de menigte klappen.

Ik zou overwegen om dat elke keer te doen. Het is niets bijzonders. Na de wedstrijd kwam ze naar me toe en zei: ‘Heel erg bedankt’ en gaf me een knuffel. We namen een foto en ze had de grootste glimlach op haar gezicht.”

Na de wedstrijd deelde Perry de foto van Addie en Matthew op haar Facebook-pagina, waar een buurtgenoot hem identificeerde. Perry heeft sindsdien contact gelegd met Garcia’s moeder, Rosa Garcia.

Om Garcia te bedanken voor zijn vriendelijkheid voor hun dochter, zullen de ouders van Addie de tiener steunen tijdens een van zijn komende cross country wedstrijden.

Deel de bovenstaande beelden na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Recent Posts